Antena 3 CNN Externe Măsura RADICALĂ pe care Papa Francisc a luat-o în urmă cu puţin timp. Se CONTRAZICE cu ceea ce a declarat

Măsura RADICALĂ pe care Papa Francisc a luat-o în urmă cu puţin timp. Se CONTRAZICE cu ceea ce a declarat

Măsura RADICALĂ pe care Papa Francisc a luat-o în urmă cu puţin timp. Se CONTRAZICE cu ceea ce a declarat
de O.P.    |    27 Sep 2013   •   12:20

Cu toate că în ultimele sale declaraţii privind homosexualitatea Papa Francisc a dat de înţeles că a devenit mai maleabil în ceea ce priveşte această problemă, decizia pe care a luat-o în urmă cu puţin timp a bulversat din nou spiritele. Suveranul Pontif a decis să îl excomunice pe preotul australian Greg Reynolds.

Portalul australian de știri The Age informează că preotul australian Greg Reynolds a primit săptămâna trecută o scrisoare din partea Suveranului Pontif, prin care era informat că a fost excomunicat. Scrisoarea, redactată în limba latină, nu oferea niciun motiv pentru decizie, relatează Huffington Post.

Cu toate acestea, arhidieceza de Melbourne - districtul din care fac parte cele trei biserici în care predica Reynolds - a declarat pentru divizia australiană a trustului Associated Press că Reynolds a fost exclus pentru că și-a făcut publice opiniile privind hirotonirea femeii ca preot şi acceptarea persoanelor homosexuale în rândul bisericii.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close