Antena 3 CNN Externe Membrii MISA au invadat America. Ce scrie Huffington Post despre "integrarea în absolut" a lui Bivolaru

Membrii MISA au invadat America. Ce scrie Huffington Post despre "integrarea în absolut" a lui Bivolaru

Membrii MISA au invadat America. Ce scrie Huffington Post despre "integrarea în absolut" a lui Bivolaru
de O.P.    |    01 Noi 2012   •   12:10

"Este cea mai mare mişcare a yoghinilor din Europa, pretinzând că are peste 40.000 de membri" - aşa îşi începe articolul Stewart Lawrence, un jurnalist al Huffington Post, care descrie gruparea condusă de Gregorian Bivolaru ca fiind un "cult al personalităţii foarte periculos", liderul spiritual fiind unul din cei mai căutaţi infractori din România.

"Gregorian Bivolaru a sedus sute de femei vulnerabile şi le-a obligat să înregistreze filme porno, să îşi lase soţii şi copiii şi să îl urmeze pentru a atinge libertatea fizică, spirituală şi pentru a se întâlni cu Zeitatea Divină".



Acum gruparea MISA s-a întins şi pe teritoriul SUA, iar jurnalistul Huffington Post este revoltat de faptul că mai multe magazine s-au deschis în marile oraşe americane.

Mai mult, liderii MISA au început să recruteze femei pentru a deveni "slujitoare" ale Zeităţii pe care o venerează. Jurnaliştii de la Huffington Post au început o campanie prin care avertizează populaţia de efectele dăunătoare şi practicile ilicite ale acestei grupări.


 

×
Subiecte în articol: MISA
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close