Antena 3 CNN Externe Michael Schumacher a fost denunţat pentru un accident rutier produs în Spania, în cursul lunii noiembrie 2013

Michael Schumacher a fost denunţat pentru un accident rutier produs în Spania, în cursul lunii noiembrie 2013

Michael Schumacher a fost denunţat pentru un accident rutier produs în Spania, în cursul lunii noiembrie 2013
de S.T.    |    20 Apr 2014   •   19:21

Multiplul campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost denunţat pentru un accident rutier produs în Spania, în cursul lunii noiembrie 2013.

Schumacher s-a aflat atunci la volanul unei maşini închiriate, în apropierea localităţii Bormujos şi este acuzat că nu a acordat prioritate unui motociclist, care a suferit o fractură la mână şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Acesta solicită, de asemenea, daune pentru avarierea motocicletei sale, precum şi pentru alte bunuri deteriorate în accident, între care casca pe care o purta şi un ceas.

Avocatul motociclistului a înaintat denunţul împotriva lui Schumacher pentru a putea exercita acţiuni penale şi civile, deoarece accidentele rutiere fără victime sunt urmărite penal numai pe baza unei plângeri a părţii vătămate.

Michael Schumacher se află internat de la sfârşitul anului trecut într-un spital din Grenoble, după accidentul de schi pe care l-a suferit în staţiunea Meribel din Alpii francezi, pe 29 decembrie.

Citeşte şi:

Michael Schumacher face „mici progrese”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a fostului campion mondial de F1

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher accident rutier
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close