Antena 3 CNN Externe "Michael Schumacher nu va mai fi niciodată Schumacher". Verdictul CRUNT dat de un neurochirurg fostului pilot de Formula 1

"Michael Schumacher nu va mai fi niciodată Schumacher". Verdictul CRUNT dat de un neurochirurg fostului pilot de Formula 1

"Michael Schumacher nu va mai fi niciodată Schumacher". Verdictul CRUNT dat de un neurochirurg fostului pilot de Formula 1
Sursa foto: Foto: patergo.sportblog.fr
18 Ian 2014   •   18:47

Chiar dacă supravieţuieşte, Michael Schumacher "nu va mai fi Schumacher", este de părere un neurochirurg renumit din Londra, scrie dailymail.co.uk.

În timp ce medicii de la Grenoble dau declaraţii potrivit cărora fostul pilot de Formula 1 a depăşit starea critică, neurochirurgul Richard Greenwood avertizează că, dacă îşi va reveni, Schumacher va fi o cu totul altă persoană.

"Dacă supravieţuieşte, el nu va mai fi Michael Schumacher. Va fi un Joe Bloggs (nume substituent în Marea Britanie - n.r.). Reabilitarea lui va fi posibilă doar dacă se va împăca cu acest lucru".

Starea de sănătate a fostului pilot Michael Schumacher, aflat în comă într-un spital din Franţa din 29 decembrie, după un accident la schi, este în continuare considerată "staţionară", a anunţat, vineri, consilierul germanului, Sabine Kehm.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea în spital.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close