Antena 3 CNN Externe Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)

Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)

Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)
Sursa foto: Michelle Obama
24 Oct 2009   •   17:00

Obiceiurile enervante ale preşedintelui american sunt prea multe pentru a fi enumerate. Gluma aparţine soţiei liderului de la Casa Albă, Michelle Obama. Prima Doamnă a vorbit despre familia sa la The Jay Leno Show.

Dialogul cu Jay Leno a fost transmis de la Casa Albă iar Prima Doamnă a acceptat să vorbească despre ce o enervează la soţul său.

Jay Leno: Care este cel mai enervant obicei al Preşedintelui?
Michelle Obama: Păi...nu avem destul timp.
Jay Leno: Nu are niciun obicei enervant, nu-i aşa, Jay?
Michelle Obama: Da, aşa e. Doar nu vreau să mă auditeze fiscul. Doar atunci când, ştii când? Când mă bate la tenis. Asta e destul de enervant. Şi mă bate destul de des.

Jay Leno a fost curios să afle şi ce îi spune Michelle soţului după discursurile sale. Barack Obama este cunoscut pentru felul în care îşi mobilizează susţinătorii, iar Jay a vrut să afle dacă îl influenţează cineva. Singura întrebare care nu a primit răspuns a fost cea legată de costumele de Halloween ale fetelor celor, doi, Sasha şi Malia. "Cred că informaţia este strict secretă. Ai nevoie de o permisiune specială. Fetele m-ar omorî dacă aş divulga ce costume vor purta", a spus amuzată Michelle Obama.



Antena 3

×
Subiecte în articol: michelle obama
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close