Antena 3 Externe Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)

Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)

24 Oct 2009   •   17:00
Michelle Obama, despre obiceiurile enervante ale preşedintelui american la Jay Leno Show (VIDEO)
Sursa foto: Michelle Obama

Obiceiurile enervante ale preşedintelui american sunt prea multe pentru a fi enumerate. Gluma aparţine soţiei liderului de la Casa Albă, Michelle Obama. Prima Doamnă a vorbit despre familia sa la The Jay Leno Show.

Dialogul cu Jay Leno a fost transmis de la Casa Albă iar Prima Doamnă a acceptat să vorbească despre ce o enervează la soţul său.

Jay Leno: Care este cel mai enervant obicei al Preşedintelui?
Michelle Obama: Păi...nu avem destul timp.
Jay Leno: Nu are niciun obicei enervant, nu-i aşa, Jay?
Michelle Obama: Da, aşa e. Doar nu vreau să mă auditeze fiscul. Doar atunci când, ştii când? Când mă bate la tenis. Asta e destul de enervant. Şi mă bate destul de des.

Jay Leno a fost curios să afle şi ce îi spune Michelle soţului după discursurile sale. Barack Obama este cunoscut pentru felul în care îşi mobilizează susţinătorii, iar Jay a vrut să afle dacă îl influenţează cineva. Singura întrebare care nu a primit răspuns a fost cea legată de costumele de Halloween ale fetelor celor, doi, Sasha şi Malia. "Cred că informaţia este strict secretă. Ai nevoie de o permisiune specială. Fetele m-ar omorî dacă aş divulga ce costume vor purta", a spus amuzată Michelle Obama.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close