Antena 3 CNN Externe Michelle Obama dezvăluie secretul ?braţelor sale sculptate?

Michelle Obama dezvăluie secretul ?braţelor sale sculptate?

Michelle Obama dezvăluie secretul ?braţelor sale sculptate?
09 Sep 2009   •   16:37

Michelle Obama dezvăluie în premieră secretul ?braţelor sale sculptate?, scrie The Times, care a publicat un material despre noile standarde în materie de fitness, impuse de prima doamnă a Americii. Potrivit lui Cornell McClellan, antrenorul acesteia încă din 1997, Michelle ?este cu adevărat implicată în tot ceea ce înseamnă sănătatea şi fitness-ul?.

McClellan a declarat că la sfârşitul fiecărei şedinţe de antrenament, care cuprinde exerciţii cardio şi de control al greutăţii, Michelle Obama efectuează un exerciţiu denumit ?arm-shaping superset? (supersetul pentru modelarea braţelor, n.r.). Acest ?superset? este compus din apăsări pentru tricepşi şi ?hammer curls? - flexări în care mâna porneşte cu palma orientată în faţă şi ajunge cu gantera la nivelul umărului.

Michelle Obama sparge tiparele stabilite de precedentele prime doamne americane. The Times mai scrie că Michelle poartă adesea costume fără mâneci, iar bicepşii săi au fost remarcaţi încă din prima zi în care a păşit în Casa Albă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michelle obama

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close