Antena 3 Externe Michelle Obama, fană declarată a Nadiei Comăneci

Michelle Obama, fană declarată a Nadiei Comăneci

01 Oct 2009   •   08:40
Michelle Obama, fană declarată a Nadiei Comăneci
Sursa foto: michelle obama

Prima Domană a Statelor Unite se declară o mare admiratoare a gimnastei române Nadia Comăneci. Prezentă, alături de Oprah Winfrey, la o întrunire a Comitetului Olimpic Internaţional, la Copenhaga, unde face lobby pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2016 la Chicago, Michelle Obama a salutat, într-un discurs prezenţa în sală a gimnastei şi a povestit cum o urmărea când evolua la bârnă şi paralele.

Doamna Obama a mai spus că, în momentele în care o vedea pe Nadia obţinând primul 10 din istoria gimnasticii şi uşurinţa cu care îşi executa exerciţiile, începea să creadă că şi ea poate face acelaşi lucru.

În competiţia pentru găzduirea Olimpiadei din 2016 intră, alături de Chicago, Rio de Janeiro, Tokio şi Madrid. Membrii COI vor vota, în trei runde, pentru a desemna câştigătorul. În cazul în care niciunul dintre oraşe nu obţine majoritatea voturilor, după fiecare rundă, ultimul clasat este eliminat. Anul acesta, se estimează că Rio de Janeiro şi Chicago vor fi cele două finaliste. Pentru Olimpiada din 2012, Londra a câştigat în faţa Parisului, cu 54 de voturi, la 52.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close