Antena 3 Externe Michelle Obama, pusă în încurcătură de o fetiţă: "Mama mea nu are acte" - VIDEO

Michelle Obama, pusă în încurcătură de o fetiţă: "Mama mea nu are acte" - VIDEO

20 Mai 2010   •   17:30
Michelle Obama, pusă în încurcătură de o fetiţă: "Mama mea nu are acte" - VIDEO

Michelle Obama, soţia preşedintelui american, a fost pusă în încurcătură de o fetiţă. Prima doamnă a Americii se afla într-o şcoală din Maryland, ca parte a unei campanii împotriva obezităţii. După ce s-a aşezat în cerc cu mai mulţi copii, o fetiţă i-a spus că mama sa nu are acte. După o clipă de ezitare Michelle Obama i-a răspuns fetiţei:

?Trebuie să ne asigurăm că toţi cei care se află aici au actele potrivite... Trebuie să reparăm această situaţie. Toată lumea va colabora în Congres pentru a se asigura că se întâmplă acest lucru?, i-a spus Michelle Obama.
Imigraţia este un subiect sensibil în SUA, unde circa 10,8 milioane de imigranţi ilegali muncesc pe ascuns, iar hispanicii, cel mai mare grup de imigranţi, devine o categorie electorală de o importanţă din ce în ce mai mare.

În martie, a avut loc ?Marşul pentru America?, unde zeci de mii de manifestanţi, în mare majoritate de origine hispanică, au cerut în gura mare la Washington o reformă a politicii de imigraţie în Statele Unite.

Obama a promis în campania sa electorală că va face reforma imigraţiei şi va deschidă calea spre cetăţenie.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close