Antena 3 CNN Externe Migraţia în Marea Britanie a atins cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani

Migraţia în Marea Britanie a atins cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani

Migraţia în Marea Britanie a atins cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani
de S.T.    |    21 Mai 2015   •   22:38

Migraţia netă a crescut în 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai înalt nivel din ultimele două decenii, în pofida ţintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anunţat joi Oficiul britanic de statistică, în timp ce premierul se pregătea să anunţe noi legi contra imigraţiei.
   
Numărul persoanelor care au venit în Marea Britanie anul trecut a fost mai mare decât al celor care au plecat din această ţară cu 318.000 de persoane, reprezentând cel mai mare aflux înregistrat în decurs de 12 luni din iunie 2005 încoace şi totodată cel mai mare aflux înregistrat într-un an calendaristic cel puţin din 1970 şi până în prezent, a anunţat Oficiul britanică de statistică (ONS) joi, la Londra, citat de Bloomberg în pagina electronică.
   
Este vorba despre o "creştere semnificativă" în comparaţie cu nivelul migraţiei nete din 2013, de 209.000 persoane, a apreciat ONS.
   
Aceste date au fost publicate în timp ce premierul David Cameron se pregătea să angajeze noi legi - în primul său discurs (Queen's Speech) din Parlament de după câştigarea alegerilor de la începutul lunii - privind pedepsirea muncii ilegale, accelerarea deportărilor şi monitorizării infractorilor străini.

×
Subiecte în articol: migratie Marea Britanie David Cameron
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close