Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Elon Musk, miliardar fără locuințe. CEO-ul Tesla își vinde ultima casă: ”Proprietățile te transformă într-o țintă”

Elon Musk, miliardar fără locuințe. CEO-ul Tesla își vinde ultima casă: ”Proprietățile te transformă într-o țintă”

Elon Musk a anunțat că vrea să își vândă și ultima locuință care i-a mai rămas, pentru a nu mai avea nimic în proprietate. ”O locuință te trage în jos”, a explicat acesta în timpul unui podcast.

Elon Musk, miliardar fără locuințe. CEO-ul Tesla își vinde ultima casă: ”Proprietățile te transformă într-o țintă”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    15 Iun 2021   •   17:34

Șeful Tesla a anunțat recent pe Twitter că mai are o singură casă, în zona San Francisco Bay, pe care a închiriat-o pentru diverse evenimente. Miliardarul și-a anunțat prima dată planul de a-și vinde proprietățile în urmă cu un an, după criticile la adresa averii sale.

”Cred că proprietățile te trag în jos, te limitează, te transformă într-o țintă. Lumea poate spune ”Hei, ești miliardar, ai toate aceste proprietăți”. Dar eu spun ”Nu, am terminat-o cu ele, ce mai zici acum?”, a spus Musk în timpul podcastului realizat de Joe Rogan.

În prezent, Elon Musk locuiește într-o casă de aproximativ 50 de mii de dolari, din Boca Chica, Texas. 

Musk a mai precizat că va continua să plătească impozitul pe venit în California proporțional cu timpul petrecut în stat și că locuiește într-o casă închiriată. 

„Casa mea principală este literalmente o casă de aproximativ 50.000 de dolari în Boca Chica / Starbase pe care o închiriez de la SpaceX. Singura casă pe care o dețin este cea pentru evenimente, din Bay Area. Dacă o voi vinde, casa nu prea va mai fi folosită, doar dacă nu va fi cumpărată de o familie mare, ceea ce s-ar putea întâmpla într-o zi.”, a mai transmis CEO-ul Tesla, potrivit Business Today

×
Subiecte în articol: Elon Musk locuinta
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close