Antena 3 CNN Externe Ministerul Apărării din Belarus neagă că teritoriul lor a fost bombardat de aeronave rusești

Ministerul Apărării din Belarus neagă că teritoriul lor a fost bombardat de aeronave rusești

Autoritățile ucrainene au avertizat că trupele belaruse ar putea fi implicate în invadarea Ucrainei încă din această seară.

Ministerul Apărării din Belarus neagă că teritoriul lor a fost bombardat de aeronave rusești
Sursa foto: Hepta | Sputnik / Konstantin Mihalchevskiy
de Alexandra Ionescu    |    11 Mar 2022   •   20:30

Ministerul Apărării din Belarus dă asigurări că nu au fost bombardate satele din Belarus de lângă granița cu Ucraina de către aeronave rusești.

Acest lucru a fost raportat de agenția de stat BELTA.

„Ministerul Apărării declară fără echivoc că informațiile despre un atac cu rachete asupra unui sat din Belarus sunt de-a dreptul absurde”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Inna Gorbacheva. 

Ulterior, pe pagina de Telegram a Ministerului Apărării din Belarus a apărut un mesaj, în care se afirmă că informația despre atac este „o altă provocare și o încercare de a zgudui societatea belarusă”. 

„De la ora 18:30, în ciuda declarațiilor oficialilor ucraineni și a mai multor canale TG, nici mijloacele de control și recunoaștere a spațiului aerian, nici unitățile Ministerului pentru Situații de Urgență care îndeplinesc sarcini în aceste zone nu confirmă astfel de informații”, se spune în raport, potrivit Unian.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close