Antena 3 CNN Externe Ministrul care proclama stilul de viaţă auster trăieşte ca un rege. Cum a apărut într-un pictorial pentru Paris Match

Ministrul care proclama stilul de viaţă auster trăieşte ca un rege. Cum a apărut într-un pictorial pentru Paris Match

Ministrul care proclama stilul de viaţă auster trăieşte ca un rege. Cum a apărut într-un pictorial pentru Paris Match
de O.P.    |    16 Mar 2015   •   07:18

Carismaticul ministru de finanţe al Greciei este ţinta unei controverse din cauza unei şedinţe foto. Ianis Varufakis a pozat, pentru revista Paris Match, alături de soţie, în vila lor cochetă din centrul Atenei, dar fotografiile au stârnit rumoare.

Numeroşi internauţi l-au criticat pe ministru că stilul său de viaţă nu e tocmai auster, aşa cum spune grecilor.

Pentru Paris Match, Ministrul grec de finanţe a acceptat să pozeze, împreună cu soţia, pe terasa vilei sale de la poalele Acropolei din Atena. Yanis Varoufakis s-a lăsat fotografiat la pianul său din living, dezvăluind că şi-ar fi dorit să fie pianist. A pozat şi lângă bibliotecă, dar şi la masă, tot alături de soţia sa, artista Danae Stratou, fiica unor bogaţi industriaşi eleni.

Ministrul, care până acum câştigase simpatia multor greci pentru stilul non-conformist, de a nu purta cravată şi de a merge cu rucsacul în spate, a descoperit că fotografiile din Paris Match nu i-au făcut tocmai bine la imagine.

Pe site-urile de socializare, dar şi în unele tabloide, Varoufakis a fost criticat pentru stilul de viaţă, calificat drept aristocrat şi nu tocmai potrivit pentru un politician cu viziuni marxiste. Ba chiar a devenit ţinta ironiilor, mai ales că, în articol, el a spus că preferă discreţia şi detestă atenţia acordată personalităţilor.

Varoufakis a stârnit comentarii ironice şi pentru că a declarat că vrea să se mute într-o locuinţă mai spaţioasă. Surprins de valul de reacţii critice, ministrul elen a spus, într-o emisiune televizată, că regretă pictorialul din Paris Match şi că nu a fost de acord cu "estetica" fotografiilor.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close