Antena 3 CNN Externe "Minunata Malia" şi "Dulcea Sasha", păpuşile inspirate de fiicele lui Obama (FOTO)

"Minunata Malia" şi "Dulcea Sasha", păpuşile inspirate de fiicele lui Obama (FOTO)

"Minunata Malia" şi "Dulcea Sasha", păpuşile inspirate de fiicele lui Obama (FOTO)
Sursa foto: papusi
23 Ian 2009   •   13:22

Preşedintele american Barack Obama şi familia sa sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru comercianţi. După tricouri, căşti sau farfurii cu imaginea preşedintelui SUA, au apărut acum "Minunata Malia" şi "Dulcea Sasha", două păpuşi inspirate de fiicele preşedintelui american, anunţă AFP.

Cu toate acestea, reprezentanţii firmei producătoare, Ty Inc, susţin că asemănarea cu fiicele preşedintelui este pur întâmplătoare. Ty Inc are sediul în Illinois (nord), statul de reşedinţă al actualului preşedinte american.
Tania Lundeen, vicepreşedintele Ty, a declarat pentru CNN: "Sasha şi Malia sunt prenume foarte drăguţe care se potrivesc foarte bine cu păpuşile pe care le fabricăm"."Păpuşile pe care le-am făcut nu seamănă cu fiicele preşedintelui, Sasha şi Malia, în vârstă de şapte şi, respectiv, zece ani", a adăugat aceasta.
Cele două păpuşi sunt primele afroamericane din gamă. Ele au fost puse în vânzare la preţul de 9,99 dolari, la începutul lunii.
Tot o întâmplare, spun reprezentanţii companiei, face ca şi celelalte păpuşi ale firmei Ty să se numească: Bubbly Britney (Spears), Lucky Lindsay (Lohan) sau Precious Paris (Hilton).
Sursă foto: www.newsday.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama fiice
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close