Antena 3 CNN Externe Miroseau îngrozitor şi aveau urme de sânge. Şocul autorităţilor la primirea coletelor

Miroseau îngrozitor şi aveau urme de sânge. Şocul autorităţilor la primirea coletelor

Miroseau îngrozitor şi aveau urme de sânge. Şocul autorităţilor la primirea coletelor
06 Iun 2012   •   19:08

Alte două colete cu rămăşiţe umane au fost trimise unor şcoli din Vancouver, iar poliţiştii canadieni încearcă acum să stabilească dacă există vreo legătură între acest incident şi uciderea studentului chinez. Actorul canadian de filme pentru adulţi, acuzat de uciderea tinarului asiatic, va fi extrădat în Canada pentru a fi judecat.

Suspectul în cazul crimelor de la Montreal, Luka Rocco Magnotta, a apărut ieri în faţa judecătorilor germani. După ce a fugit din Canada, via Paris, şi a fost căutat timp de zece zile, canadianul a fost arestat luni fără să opună rezistenţă, într-un Internet cafe din Berlin.

La audierea de azi s-a verificat identitatea suspectului. A fost întrebat dacă are nevoie de ajutor juridic sau de traducere. Tânărul a declarat că nu se opune extrădării iar autorităţile germane au declanşat procedurile pentru a-l duce pe suspect înapoi în Canada.

Acum că suspectul a fost prins şi închis, toate actele necesare extrădarii vor fi pregătite ca subiectul să fie adus în Canada pentru a fi judecat.

Magnotta este acuzat că a omorât brutal un student chinez şi i-a tăiat cadavrul în bucăţi, pe care le-a trimis apoi la mai multe adrese din Ottawa şi Montreal, inclusiv unor partide şi oameni politici canadieni.

Conform ultimelor informaţii, studentul chinez ucis şi tranşat la Montreal nu era partenerul presupusului său ucigaş. Poliţia din Montreal continuă însă investigaţiile după ce două şcoli din Vancouver au primit colete conţinând ceea ce păreau a fi rămăşiţe umane.


×
Subiecte în articol: ramasite umane şcoli vancouver
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close