Antena 3 CNN Externe Misterul navei eşuate, spulberat de Facebook. Află motivul INCREDIBIL pentru care şapte oameni au murit

Misterul navei eşuate, spulberat de Facebook. Află motivul INCREDIBIL pentru care şapte oameni au murit

Misterul navei eşuate, spulberat de Facebook. Află motivul INCREDIBIL pentru care şapte oameni au murit
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
17 Ian 2012   •   10:16
Contul de Facebook al surorii unuia dintre chelnerii navei eşuate pe coasta Italiei a scos la iveală motivul incredibil pentru care şapte oameni şi-au pierdut viaţa. Comandantul a adus nava atât de aproape de ţărm pentru ca şeful chelnerilor să-şi poată saluta familia, informează The Telegraph.

Incredibilul amănunt a ieşit la iveală datorită unui mesaj postat pe Facebook de către sora şefului chelnerilor de pe navă.  Mesajul a fost postat cu numai câteva minunte înainte de tragedie.

„În foarte scurt timp, nava Concordia va trece foarte aproape de ţărm. Îl voi saluta pe fratele meu care, în sfârşit, va intra în vacanţă, după ce va ajunge în Savona” a scris sora comandantului pe reţeaua de socializare.

Acuzat de omucidere multiplă şi abandonarea navei, Francesco Schettino, comandantul navei de croazieră Costa Concordia, a fost arestat la scurt timp de la producerea tragediei.

Pachebotul a naufragiat în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropiere de Insula Giglio.


 


 

×
Subiecte în articol: naufragiu Francesco Schettino
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close