Antena 3 CNN Externe Moment jenant pentru guvernatorul Floridei: A încurcat un număr de urgenţă cu o linie erotică

Moment jenant pentru guvernatorul Floridei: A încurcat un număr de urgenţă cu o linie erotică

Moment jenant pentru guvernatorul Floridei: A încurcat un număr de urgenţă cu o linie erotică
de M.T.    |    11 Oct 2012   •   15:00

Rick Scott, guvernatorul statului Florida, a fost protagonistul unui moment jenant. Oficialul american a gafat incredibil şi a transmis un număr de telefon al unei linii erotice, în locul unei linii de urgenţă cu informaţii despre epidemia de meningită care face ravagii în SUA în această perioadă.

Eroarea s-a produs în timpul unei şedinţe în care Scott făcea publice informaţii actualizate despre epidemia de meningită, anunţând în acelaşi timp şi existenţa unei linii telefonice de urgenţă pentru persoanele afectate, informează Reuters.

Numărul de telefon comunicat a fost însă greşit, biroul guvernatorului fiind alertat imediat de un post de radio din Tampa (WUSF), care a monitorizat întâlnirea la care a participat Scott şi care a postat numărul pe site-ul sau.

Realizatorii postului de radio au fost „anunţati rapid de un ascultător că numărul de telefon respectiv se conectează la o linie telefonică pentru adulţi”. Cei care sunau la numărul anunţat de guvernator erau întâmpinaţi de o vocea feminină care spunea: „Bună, băieţi! Mulţumesc pentru că mă sunaţi cu ocazia aniversării mele".

Jackie Schutz, purtătorul de cuvânt al lui Scott, a declarat că guvernatorul a citit greşit numărul şi, după ce a fost informat despre greşeala comisă, s-a corectat în cadrul aceleiaşi şedinţe, după aproximativ 20 de minute.

De la declanşarea epidemiei de meningită, 138 de persoane au contactat boala şi 12 au murit, inclusiv una în Florida, conform celui mai recent bilanţ publicat miercuri.

Cele nouă state în care s-au raportat cazuri de meningită sunt Florida, Indiana, Maryland, Michigan, Minnesota, North Carolina, Ohio, Tennessee şi Virginia.

×
Subiecte în articol: SUA meningita epidemie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close