Antena 3 CNN Externe Momente emoționante în localitățile eliberate de ocupația rusă din Ucraina | Oamenii plâng de fericire și îi îmbrățișează pe soldați

Momente emoționante în localitățile eliberate de ocupația rusă din Ucraina | Oamenii plâng de fericire și îi îmbrățișează pe soldați

Momente emoționante surprinse în localitățile eliberate de armata ucraineană. Soldaţii lui Zelenski au reușit să reia controlul asupra mai multor regiuni din estul ţării, în Harkov și Donețk.

Momente emoționante în localitățile eliberate de ocupația rusă din Ucraina | Oamenii plâng de fericire și îi îmbrățișează pe soldați
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2022   •   20:20

Filmările publicate pe reţelele sociale îi arată pe localnici emoționați și bucuroși că au scăpat de ocupația rusă.

Oamenii plâng de fericire, îi îmbrățișează soldații și le mulțumesc pentru că s-au întors să elibereze localitățile cucerite de ruși, în cele peste 6 luni de război.

Volodimir Zelenski: ”2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați de la începutul lunii septembrie”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a anunțat că 2.000 de kilometri pătrați din teritoriul țării au fost eliberați de ruși în timpul operațiunilor armatei ucrainene, de la începutul lunii septembrie.

”Mișcarea soldaților noștri în diferite direcții ale frontului continuă. În prezent, aproximativ 2 mii de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați în cadrul operațiunilor armate de la începutul lunii septembrie.

Armata rusă demonstrează tot ce poate în aceste zile, își arată spatele. Și, în cele din urmă, este o alegere bună pentru ei să fugă.

Nu există și nu va exista niciun loc pentru ocupanți în Ucraina”, a declarat Volodimir Zelenski.

×
Subiecte în articol: Ucraina
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close