Antena 3 CNN Externe Moş Crăciun din Germania a început deja să primească scrisori

Moş Crăciun din Germania a început deja să primească scrisori

Moş Crăciun din Germania a început deja să primească scrisori
Sursa foto: mos craciun
10 Noi 2009   •   23:09

Copiii din toată lumea îi pot scrie deja lui Moş Crăciun. Moşu' şi-a deschis oficiul poştal din nordul Germaniei şi a început să primească scrisori de la cei mici. El a promis să îi viziteze în noaptea de Crăciun pe toţi cei care i-au scris.

Zeci de copii au venit la Himmelpfort, în nordul Germaniei, pentru a-i înmâna personal lui Moş Crăciun scrisorile cu cereri pentru sărbătorile de anul acesta. Moşul şi-a deschis oficiul poştal special pentru a primi solicitările celor mici. Fie ele unele obişnuite sau ceva mai ciudate. După un scurt concert dedicat lui Moş Crăciun, copiii şi-au spus păsurile.

Moşu' şi ajutoarele sale nu vor sta o clipă până la Crăciun. Trebuie să răspundă tuturor solicitărilor, indiferent de unde ar veni ele.

Primele două scrisori au fost primite de poşta din Himmelspfort în 1984. Atunci, copiilor le-au răspuns angajaţii de la oficiul poştal. Acum, Moşul are mult mai mult de lucru. Numai anul trecut, în localitatea din nordul Germaniei au fost trimise peste 280.000 de scrisori din toate colţurile lumii. Toţi cei care au scris au primit, pe lângă un răspuns, şi un mic cadou din partea lui Moş Crăciun.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Mos Craciun Germania cadouri copii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close