Antena 3 CNN Externe Oficial rus, declarații halucinante: NATO e o tumoare canceroasă și trebuie dizolvată!

Oficial rus, declarații halucinante: NATO e o tumoare canceroasă și trebuie dizolvată!

Oficial rus, declarații halucinante: NATO e o tumoare canceroasă și trebuie dizolvată!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Dec 2015   •   17:07

Serghei Narâșkin, președintele Dumei de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului federal), a spus că Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) reprezintă o 'tumoare canceroasă' a Europei și consideră că ar fi mai bine ca această organizație să fie dizolvată, într-o întâlnire cu o delegație a legislativului din Serbia, relatează agenția de presă TASS.

'Am o relație specială cu această organizație, care cred că este o tumoare malignă a întregului continent european', a spus el la o întâlnire cu reprezentanții Adunării Naționale (Narodna Skupșcina/parlamentul) din Serbia, adăugând că NATO ar trebui dizolvată.

Potrivit lui Narâșkin, dizolvarea Alianței ar putea să aibă loc în mai multe etape. 'Mai întâi de toate trebuie excluse Statele Unite ale Americii. După care, întreaga organizație ar putea fi dizolvată fără probleme', a afirmat șeful Camerei inferioare ruse.

În privința aderării Muntenegrului la NATO, Narâșkin a indicat că populația micului stat balcanic este divizată în această problemă. El a mai amintit că, recent, Duma de Stat a adoptat un apel către parlamentul muntenegrean, către foruri legislative din țări NATO și din state membre ale Adunării Parlamentare a OSCE prin care cerea cu insistență abținerea de la un astfel de pas.

'Acesta ar fi un pas bun spre îmbunătățirea securității și stabilității pe întregul continent european', a spus el, indicând că, deocamdată, Moscova este preocupată de extinderea spre est a NATO, de apropierea infrastructurii Alianței de granițele sale.

 

×
Subiecte în articol: NATO Duma de Stat Rusia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close