Antena 3 Externe Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă

Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă

21 Sep 2016   •   11:19
Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă

Nepoata lui Angel Maria Villar, vicepreşedinte UEFA şi preşedinte al federaţiei spaniole, a fost găsită moartă, deşi familia plătise o parte din răscumpărarea cerută de răpitori, a anunţat ministerul spaniol de externe. 

Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost găsită fără viaţă într-un canal de ape reziduale, la două zile după ce fusese răpită, legată de mâini şi picioare şi cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere. Victima a fost răpită pe 13 septembrie după ce a luat un taxi într-un centru comercial din Santa Fe, în apropiere de sediul IMB Mexic, unde lucra. Răpitorii au forţat-o să retragă bani din contul său înainte de a solicita o răscumpărare familiei pentru punerea ei în libertate. O parte din bani au fost plătiţi, dar corpul victimei a fost găsit la zi mai târziu. 

Angel Maria Villar conduce federaţia spaniolă din 1988 şi este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. După ce şi-a anunţat candidatura la preşedinţia UEFA, el a decis să se retragă din cursă înaintea alegerilor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close