Antena 3 CNN Externe Neşansa de a avea chip de copil. N-a putut cumpăra bere şi a petrecut două zile în închisoare

Neşansa de a avea chip de copil. N-a putut cumpăra bere şi a petrecut două zile în închisoare

Neşansa de a avea chip de copil. N-a putut cumpăra bere şi a petrecut două zile în închisoare
Sursa foto: Foto: ABC News
de S.T.    |    06 Apr 2012   •   22:23

La 22 de ani, americanul Jose Sanders are o înfăţişare de puşti în locul uneia de adult, din cauza glandei hipofize, fapt ce i-a provocat constante discrimări de-a lungul timpului.

Poliţia din Brasleton, SUA, a raportat că Sanders a devenit turbulent pe 26 martie când un casier şi un supervizor al unui magazin nu l-au crezut că are vârsta necesară pentru a cumpăra bere chiar şi după ce le-a arătat permisul de conducere, informează ABC News.

"A început să se enerveze, să înjure şi să fie foarte supărat. Noi am ajuns acolo şi el tot înjura. Aşa că l-am arestat pentru comportamentul turbulent", a declarat poliţistul Lou Solis.

Sanders a precizat că nu a vrut să le spună că are o condiţie specială pentru că nu era treaba lor. "Le-am spus «Puteţi suna la poliţie. Eu n-am nicio problemă. Eu nu vreau decât să cumpăr bere. Eram frustrat, vorbeam cu mine doar", a explicat Sanders.

El nu şi-a primit însă berile, în schimb a petrecut următoarele 48 de ore în închisore. Mai mult, tânărul cu faţă de copil a trebuit să plătească o amendă de 276 de dolari. El va trebui să apară, la 10 aprilie, şi în faţa instanţei.


×
Subiecte în articol: bere
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close