Antena 3 CNN Externe Neverland ar putea fi transormat în parc tematic în memoria lui Michael Jackson

Neverland ar putea fi transormat în parc tematic în memoria lui Michael Jackson

Neverland ar putea fi transormat în parc tematic în memoria lui Michael Jackson
Sursa foto: Neverland
28 Iun 2009   •   17:50

Fosta propietate a lui Michael Jackson, construită ca un parc de distracţii şi numită de star Neverland, va fi transformată într-un parc tematic în memoria artistului. Compania Capital Colony LLC, actualul proprietar al domeniului, ar putea să inaugureze parcul chiar în 2010. Directorul executiv al companiei,

Domeniul, care se află în renovare, va fi vândut unui proprietar privat cu condiţia ca acesta să păstreze vie amintirea lui Michael Jackson, afirmă o sursă din cadrul companiei, citată de ediţia online a publicaţiei Sunday Express. Totuşi, există posibilitatea ca Neverland să nu fie vândut. Directorul executiv Tom Barrack ar putea ?să caute pur şi simplu un asociat şi să redeschidă parcul ca atracţie pentru turişti, în amintirea lui Michael?, a adăugat un alt reprezentant al companiei.

Michael Jackson a achiziţionat proprietatea în anul 1988 şi a transformat-o într-un tărâm al fanteziei unde a invitat mii de copii să se bucure de parcul de distracţii. Tot la Neverland a avut loc şi faimosul interviu al reporterului Martin Bashir de la ITV, din 2003, care a dus la arestarea şi judecarea starului pentru molestare de minori.

Michael Jackson descria Neverland ca fiind ?casa unde sunt Peter Pan şi copiii lumii vin să mă vadă?. Tot el a spus însă că nu s-ar mai putea întoarce vreodată acolo după ce casa a fost ?violată? de trei ori de percheziţiile poliţiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close