x close

Norvegia. Şapte români au fost răniţi într-un accident rutier

de G.S.    |    25 Aug 2012   •   16:29
Norvegia. Şapte români au fost răniţi într-un accident rutier Foto: INTACT Images/EPA

Şapte cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier în norvegia în care au fost implicate două vehicule cu numere de înmatriculare în Bulgaria, a anunţat Ministerul bulgar de Externe, relatează agenţia bulgară Focus News în pagina electronică de sâmbătă.

Potrivit agenţiei, care citează Ambasada Bulgariei de la Oslo, cei şapte cetăţeni români au fost răniţi înntr-un accident în care a fost implicat un minibuz cu numere de înmatriculare bulgare la bordul căruia se aflau.
   
Accidentul s-a produs vineri către ora locală 5.20 (6.20, ora României), la aproximativ 80 de kilometri de Oslo, potrivit Focus News, care nu face alte precizări cu privire la identitatea, vârsta sau gravitatea rănilor suferite de cetăţenii români.
   
Minibuzul, marca Volkswagen Transporter, s-a lovit de blocuri de ciment amplasate pentru restricţionarea circulaţiei rutiere pe o porţiune de drum pe care se efectuau lucrări de reparaţii, precizează agenţia bulgară.
   
Un alt vehicul, marca Mercedes, de asemenea cu numere de înmatriculare în Bulgaria, care se deplasa în spatele minibuzului Volkswagen, a intrat într-o uşoară coliziune cu acesta, după impact. La bordul celui de al doilea vehicul se afla un cetăţean bulgar, care nu a fost rănit, precizează agenţia.

Parteneri
Parteneri
sati