Antena 3 CNN Externe Nostradamus a prezis că Charles al III-lea o să abdice și va fi înlocuit de un ”rege misterios”

Nostradamus a prezis că Charles al III-lea o să abdice și va fi înlocuit de un ”rege misterios”

Predicțiile lui Nostradamus au entuziasmat imaginația publică de secole, iar astrologul pare să fi făcut o predicție-bombă despre viitorul Familiei Regale. Mai exact, despre viitorul regelui Charles al III-lea.

Nostradamus a prezis că Charles al III-lea o să abdice și va fi înlocuit de un ”rege misterios”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2022   •   21:30

O nouă interpretare șocantă a profețiilor lui Nostradamus spune că domnia regelui Charles al III-lea ar putea fi foarte scurtă, sugerând faptul că ar putea fi înlocuit de Prințul Harry.

Autorul Mario Reading, un expert de seamă în astrologia din secolul al XVI-lea, susține că divorțul prințului Charles de prințesa Diana ar duce la o dezaprobare larg răspândită care îl va forța pe noul rege să abdice.

Cartea, scrisă încă din 2005, reinterpretează predicțiile originale făcute de Nostradamus în urmă cu 447 de ani și sugerează că ”un om care nu s-a așteptat niciodată să devină rege” va prelua tronul.

Acest lucru a condus la afirmația potrivit căreia Prințul Harry sau chiar la australianul Simon Dorante-Day, care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și Camilla, ar putea prelua tronul.

În carte, Reading folosește poemele criptice scrise în 1555 pentru a prezice cu exactitate anul morții Majestății Sale regina.

”Preambulul este că regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani, cu cinci ani înainte de termenul de viață al mamei sale”, spune autorul.

Reading continuă speculând că termenul ”Rege al Insulelor”, folosit într-unul dintre poemele profetice ale lui Nostradamus, înseamnă că, până la începutul domniei regelui Carol al III-lea, o mare parte din Commonwealth se va fi desprins, lăsând tărâmul limitat la britanici.

”Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă”, a adăugat Reading.

Apoi continuă să speculeze că, ținând cont de vârsta mare a regelui Charles, presiunea îl obligă să abdice în favoarea Prințului William.

Reading spune că William, incapabil să preia rolul regal din orice motiv, iar ”prințul Harry, implicit, devine rege în locul său. Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”.

×
Subiecte în articol: Nostradamus Charles al III-lea
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close