x close

"Nu mi-aş fi imaginat vreodată că se poate întâmpla aşa ceva". Incident bizar în spitalul în care este internat Michael Schumacher

de D.D.    |    31 Dec 2013   •   18:54
"Nu mi-aş fi imaginat vreodată că se poate întâmpla aşa ceva". Incident bizar în spitalul în care este internat Michael Schumacher Foto: Facebook

Un jurnalist deghizat în preot a încercat, fără succes, să pătrundă în camera de spital în care se află fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, relatează The Guardian.

"Se pare că un jurnalist îmbrăcat ca un preot a încercat să intre în camera lui Michael. Nu mi-aş fi imaginat vreodată că se poate întâmpla aşa ceva", a spus ataşatul de presă al lui Schumacher, Sabine Kehm.

După ce s-a descoperit că bărbatul nu era un preot, el a fost escortat în afara spitalului.

Michael Schumacher a suferit a doua intervenţie chirurgicală după accidentul de schi. Neurochirurgii francezi de la spitalul din Grenoble i-au eliminat încă un hematom cerebral, după o intervenţie care a durat două ore. Cu toate acestea, în momentul de faţă nu pot decât să aştepte. Starea lui Michael Schumacher rămâne gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de recuperare.

 

Citeşte mai multe despre:

Michael Schumacher
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati