Antena 3 CNN Externe "Nu poate fi mai rău de atât, dar ne străduim". Crezi că poţi supravieţui în acest hotel?

"Nu poate fi mai rău de atât, dar ne străduim". Crezi că poţi supravieţui în acest hotel?

"Nu poate fi mai rău de atât, dar ne străduim". Crezi că poţi supravieţui în acest hotel?
Sursa foto: Foto: captură YouTube
de S.T.    |    15 Noi 2012   •   18:00

Un hotel mizer, în care nu există apă caldă şi unde persoanele care se cazează sunt încurajate să se şteargă cu perdelele, poartă cu mândrie titulatura de "cel mai prost hotel din lume".

Hotelul se numeşte "Hans Brinker Budget Hotel" şi se află în Amsterdam. Proprietarii acestuia sunt mândri că deţin "cel mai prost hotel din lume" şi sunt de părere că este mai bine să le spui clienţilor situaţia hotelului pentru ca aceştia să nu aibă niciun fel de aşteptări, scrie Daily Mail.

Tariful perceput pentru o noapte de cazare la "Hans Brinker" costă 22,5 euro, iar anunţul de pe site-ul hotelului îi informează, cu umor, pe clienţi că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru decizia de a se caza aici: "Cei care doresc să stea la Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam, o fac pe propriul risc şi nu vor face hotelul responsabil pentru intoxicaţii, căderi nervoase, membre pierdute, anumite boli întâlnite în secolul al 18-lea, plăgi etc.".


Proprietarii îşi promovează hotelul cu sloganuri precum "Nu poate fi mai rău de atât. Dar noi ne vom strădui cât se poate de mult să fie", "Îmbunătăţeşte-ţi sistemul imunitar - stai la Hans Brinker!" sau "Acum cu paturi în fiecare cameră".



Hans Brinker, cel mai prost hotel din lume, pare să aibă succes datorită brandului şi onestităţii cu care îşi atrage clienţii în cele 127 de camere de care dispune.

"Având în vedere că are reputaţia de cel mai prost hotel din lume, nu e atât de rău precum credeam. Baia a fost, cu adevărat, cumplită", a susţinut un australian care s-a cazat la Hans Brinker.


Managerul hostelului, Tijmen Receveur, susţine că, odată ajunşi la Hans Brinker, clienţii sunt plăcut surprinşi: "Adoră umorul nostru şi sarcasmul şi şi-au redus aşteptările la mai mult decât nimic", declară acesta.

×
Subiecte în articol: Amsterdam
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close