Antena 3 CNN Externe O americancă s-a îmbătat cu esenţă de vanilie (VIDEO)

O americancă s-a îmbătat cu esenţă de vanilie (VIDEO)

O americancă s-a îmbătat cu esenţă de vanilie (VIDEO)
06 Iul 2010   •   10:30

Aţi auzit de şoferi beţi care susţin că nu au băut alcool, ci că au mâncat salată cu mult oţet sau că au mâncat mere. Acum aveţi ocazia să vedeţi o şoferiţă care - la fel - spune sus şi tare că nu s-a apropiat de sticlă, ci a băut esenţă de vanilie. În plus, americanca din Tennessee a fost descoperită într-o ipostază cât se poate de jenantă pentru o femeie.

Femeia în vârstă de 48 de ani a fost găsită dormind cu capul pe volan în faţa unei şcoli din Tennesee. Epuizată şi bulversată de sosirea poliţiştilor, doamna a întâmpinat mari dificultăţi când a trebuit să explice ce anume a obosit-o atât de tare încât nu se putea nici măcar ţine pe picioare.

Cum cu femeia nu era chip să te înţelegi, autorităţile au percheziţionat maşina în speranţa că probele găsite vor fi mai... grăitoare. Singurele probe găsite în maşina femeii au fost două sticluţe de esenţă de vanilie aproape goale.

Şoferiţa a fost dusă la secţie unde urmează să le explice poliţiştilor cum a ajuns în starea aceea. După ce se va mai "răcori" însă. Autorităţile nu exclud posibilitatea ca femeia să fi consumat alcool şi să fi băut esenţă de vanilie ca să "camufleze" mirosul . Mai multe vor spune însă probele de sânge. Sau poate chiar ea după ce îşi va reveni din starea de euforie.

 

Observator

 

×
Subiecte în articol: betie SUA
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close