Antena 3 CNN Externe O britanică propune limitarea vârstei pentru femeile care vor să rămână însărcinate

O britanică propune limitarea vârstei pentru femeile care vor să rămână însărcinate

O britanică propune limitarea vârstei pentru femeile care vor să rămână însărcinate
Sursa foto: Foto: http://pregnancydiary.net/
08 Noi 2011   •   14:34

Susan Tollefsen, o fostă profesoară din Anglia, a devenit mamă acum 4 ani, când avea 57 ani, fiind la acea vreme cea mai vârstnică britanică care dădea naştere unui copil. După 4 ani de la naşterea fetiţei sale, femeia a ajuns la concluzia că este totuşi prea bătrână pentru misiunea de a fi mămică, conform Dailymail.co.uk.

Sarcina şi venirea pe lume a micuţei Freya, i-a bulversat viaţa atât ei cât şi partenerului de viaţă, cu 11 ani mai tânăr decât ea. "Încă de la început a fost ca un şoc, iar şocurile nu sunt ceva prea bun pentru persoanele în vârstă" a precizat femeia.

Acum, englezoaica are 61 de ani, s-a despărţit de tatăl fetiţei şi îşi asumă criticile care i se aduceau pentru că voia să devină mamă. “Fata mea este fără îndoială cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa mea şi nu am niciun regret. Analizând însă ulterior, mi-am dat seama că cei care mă criticau pentru că voiam să devin mamă la o vârstă mai înaintată, aveau dreptate", a declarat Tollefsen.

Fosta profesoară crede că ar trebui impusă o limită de vârstă pentru femeile britanice care îşi doresc să rămână însărcinate. "Mă simt extraordinar de emoţionată şi de fericită de fiecare dată când îmi privesc fata, însă în acelaşi timp sunt foarte tristă când realizez că timpul meu se scurge prea repede. Dacă aş putea schimba ceva, aş vrea să fiu mai tânără pentru a o putea vedea pe Freya crescând, căsătorindu-se şi având copii", a argumentat ea pentru aceeaşi sursă.






×
Subiecte în articol: femei insarcinate viata de cuplu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close