Antena 3 CNN Externe O damă de companie a dezvăluit numărul de telefon al lui Berlusconi, într-o emisiune TV

O damă de companie a dezvăluit numărul de telefon al lui Berlusconi, într-o emisiune TV

O damă de companie a dezvăluit numărul de telefon al lui Berlusconi, într-o emisiune TV
Sursa foto: Foto: The Guardian
21 Ian 2011   •   21:31

Ziua şi lovitura pentru Silvio Berlusconi, a cărui imagine e tot mai şifonată de scandalul sexual care a izbucnit săptămânile trecute. Joi seară, o damă de companie a dezvăluit numărul de telefon al premierul italian, într-o emisiune televizată, urmărită de sute de mii de telespectatori. Ba a mai pus şi alte paie pe foc, povestind amănunte picante despre Berlusconi, care le sunt acum de folos anchetatorilor.

Entuziasmată, tânăra Nadia Macri a arătat în faţa camerei video toate dovezile ce o legau de Silvio Berlusconi.

Apoi, italianca şi-a etalat cadourile primite de la premier: câteva bijuterii, dar şi un prosop cu numele premierului pe etichetă.

Spre încântarea procurorilor ce-l anchetează pe Berlusconi, tânăra a povestit şi despre petrecerile de la vila premierului italian.

După atâtea dezvăluiri, tânăra a fost invitată de procurori, la audieri. Mai ales că, în acelaşi interviu, i-a mai dat o lovitură premierului.

Nadia este doar una dintre fetele care au animat petrecerile nocturne ale lui Berlusconi. Printre ele s-ar număra şi două românce, spune ziarul Corriere della Serra. Scandalul, care de la o zi la alta e tot mai mare, a provocat stupoare la Vatican. Oficialii apropiaţi Papei Benedict s-au declarat tulburaţi de ce se întâmplă la Roma.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close