Antena 3 CNN Externe O familie de români, surprinsă în timp ce se muta ilegal în casa unui britanic

O familie de români, surprinsă în timp ce se muta ilegal în casa unui britanic

O familie de români, surprinsă în timp ce se muta ilegal în casa unui britanic
Sursa foto: Daily Mail
22 Mar 2010   •   17:05

Caz incredibil în Marea Britanie. Un bărbat a surprins o familie de români în timp ce se muta ilegal în propria lui casă. Omul a rămas şocat în momentul în care a descoperit că Mihai şi Laura Dediu, împreună cu copilul lor, îşi mutau fără nici o grijă lucrurile în locuinţa lui. Cuplul de români a declarat că deţineau informaţii potrivit cărora proprietatea nu era locuită, aşa că s-au gândit să se mute ei acolo.

Totul s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut. Ajuns în faţa propriei locuinţe, britanicul a rămas stupefiat. Cuplu de români forţase uşa şi îşi muta lucrurile în locuinţa lui. ?Proprietarul a ajuns acasă la ora 5 p.m şi a descoperit o maşină necunoscută parcată în faţa casei sale. Toate luminile din locuinţă erau aprinse, în condiţiile în care nu ar fi trebuit să fie nimeni în casă?, povesteşte judecătorul Richard Baray, potrivit Daily Mail.

?Bărbatul i-a descoperit pe cei doi români şi pe copilul lor. Când i-a întrebat ce caută în locuinţa lui, românii au spus că sunt noii proprietari şi că intenţionează să schimbe încuietorile?, a adăugat judecătorul.

Mihai Dediu, în vârstă de 30 de ani şi soţia sa Laura, de 24 de ani, şi-au recunoscut în cele din urmă faptele. Britanicul a renunţat să mai depună plângere pentru tentativă de jaf.

Un caz asemănător a avut loc în Marea Britanie, în luna ianuarie. După ce s-a mutat ilegal în casa unor britanici, o familie de români a solicitat 2.000 de lire ca să plece. Ulterior, românii au fost evacutaţi prin intermediul unui ordin judecătoresc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romani Marea Britanie
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close