Antena 3 CNN Externe O femeie din SUA a sărit la gâtul unei judecătoare în timpul procesului

O femeie din SUA a sărit la gâtul unei judecătoare în timpul procesului

O femeie din SUA a sărit la gâtul unei judecătoare în timpul procesului
Sursa foto: Foto: procuratura.md
17 Iul 2011   •   23:27

O femeie din Statele Unite, acuzată de violenţă domestică, a sărit la gâtul unei judecătoare, chiar în timpul procesului. Din fericire gardienii au reuşit să o imobilizeze înainte să o rănească pe judecătoare. Pentru ieşirea din sala de tribunal, tânăra a primit o sentinţă de patru luni.

Ieşirea necontrolată a Melissei Hardwick i-a uimit până şi pe ofiţerii de securitate, care n-au văzut asemenea scene decât în înregistrările folosite în timpul antrenamentelor.

"Lucrez aici de trei ani jumătate şi asta e prima dată când are loc ceva atât de grav", a declarat Adam Dodson, un reprezentant al forţelor de securitate.

Femeia a continuat să opună rezistenţă chiar şi după ce forţele de securitate au imobilizat-o.

"S-a zbătut destul de mult, încercând să scape din cătuşe şi de arest, deşi tocmai fusese plasată sub arest. Am fost nevoit să folosesc doza necesară de forţă fizică ca s-o opresc", spune Adam Dodson.

Melissa Hardwick s-a ales cu nişte tăieturi pe faţă şi cu o sentinţă mult mai lungă decât prima. Ea va petrece 120 de zile în spatele gratiilor pentru sfidarea curţii, însă se confruntă şi cu acuzaţiile de ameninţări teroriste şi intimidare.

 


×
Subiecte în articol: judecatoare SUA proces arest
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close