Antena 3 CNN Externe O femeie din SUA, cât pe ce să se înece în mijlocul unei şosele (VIDEO)

O femeie din SUA, cât pe ce să se înece în mijlocul unei şosele (VIDEO)

O femeie din SUA, cât pe ce să se înece în mijlocul unei şosele (VIDEO)
07 Iul 2010   •   11:44

O femeie din statul american Missouri a fost la un pas să se înece... în mijlocul şoselei. Pentru că tânăra s-a prăbuşit, cu maşină cu tot, într-o uriaşă groapă apărută pe neaşteptate, după spargerea unei conducte de apă. Până la urmă, ea a reuşit să iasă la liman iar pompierii l-au salvat şi pe pasagerul maşinii - câinele ei.

Femeia tocmai îşi luase rămas bun de la soţul său, lăsat la un magazin pentru cumpărături. Ea pornise fără grijă pe şosea, pe care nu se vedea decât ceea ce părea a fi o băltoacă fără importanţă. Dar apa ascundea o surpare masivă a şoselei. Când bărbatul a mai aruncat o privire în urma maşinii, nu i-a venit să creadă ce vedea: uriaşul vehicul de teren dispăruse aproape în întregime sub apă. Iar soţia sa era prinsă în capcană.

Femeia a reuşit, totuşi, să se elibereze prin forţe proprii, înainte de venirea pompierilor. În maşină mai rămăsese doar câinele familiei, care a avut, însă, prezenţa de spirit să înoate până la uşa din spate, pe unde a fost şi el eliberat.

Scăpaţi de pericol, cei doi soţi şi-au spus că totul e bine când se sfârşeşte cu bine şi s-au declarat bucuroşi că au pierdut doar maşina, care, la urma urmei, poate fi înlocuită.

Observator

 

×
Subiecte în articol: SUA Sosea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close