Antena 3 CNN Externe O mamă obeză le cere străinilor să doneze bani pentru operația ei, în timp ce ea se duce în vacanță

O mamă obeză le cere străinilor să doneze bani pentru operația ei, în timp ce ea se duce în vacanță

O mamă obeză le cere străinilor să doneze bani pentru operația ei, în timp ce ea se duce în vacanță
Sursa foto: Captură YouTube
06 Apr 2016   •   10:50

O mamă obeză care a lansat o campanie de stângere de fonduri pentru a obține banii necesari unei operații pentru inel gastric se duce acum într-o excursie de lux plătită dintr-o moștenire primită de soțul ei. 

Amy Murray, care cântărește peste 170 de kilograme, cere oamenilor bani după ce doctorii i-au spus că operația de 10.000 de lire sterline nu va fi decontată de stat. În vârstă de 31 de ani, Amy a lansat o pagină pe GoFundMe în urmă cu două zile și a primit deja 375 de lire din cele 7000 pe care speră să le strângă. Ea și soțul ei, în vârstă de 36 de ani, vor plăti celelalte 3.000 de lire sterline.

Dar acum tocmai s-a aflat că această mamă, care susține că dizabilitățile o împiedică să slăbească natural, va pleca într-o vacanță luna viitoare, plătită din bani pe care soțul ei i-a moștenit. Ea se apără însă și spune că a avut două vacanțe rezervate încă dinainte ca NHS să îi spună să slăbească natural și să îi refuze decontarea, și va merge doar în prima vacanță pe care nu a mai putut să o anuleze. 

„Soțul meu Andrew a primit niște bani moștenire la începutul anului trecut. Am rezervat două vacanțe, una luna viitoare și una în septembrie. Dar când a devenit evident că NHS nu o să îmi dea inelul gastric am încercat să le anulăm pe ambele. Dar nu am avut voie să anulăm decât a doua vacanță. Nu putem să ne mai primim banii înapoi pentru a doua vacanță și astfel am decis să mergem acolo luna viitoare”, a spus Amy.

×
Subiecte în articol: obezitate
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close