Antena 3 CNN Externe O persoană necunoscută s-a autoincendiat în faţa Palatului ONU de la Geneva

O persoană necunoscută s-a autoincendiat în faţa Palatului ONU de la Geneva

O persoană necunoscută s-a autoincendiat în faţa Palatului ONU de la Geneva
Sursa foto: Foto: timesofummah.com
de S.T.    |    05 Sep 2013   •   21:01

O persoană necunoscută s-a autoincendiat în faţa Palatului ONU de la Geneva joi dimineaţa.

Poliţia a venit spre ora 10.00 (11.00, ora României), joi dimineaţa, în faţa clădirii în care funcţionează Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), unde a găsit bărbatul întins pe spate, cu arsuri pe mare parte a corpului.
   
Alături de el se afla un recipient topit, care a conţinut benzină, a precizat poliţia geneveză într-un comunicat, relatează AFP.
   
În apropiere, autorităţile au găsit, de asemenea, fotografia unui militar cu un semn reprezentând organizaţia Tigrilor Tamuli, rebeli separatişti în Sri Lanka, şi documente despre autoincendieri în Tibet, unde călugări s-au sinucis sau au încercat să sinucidă în acest mod.
   
"Sunt piste total diferite. Dar, pentru moment, sunt singurele elemente pe care le avem", a declarat telefonic un purtător de cuvânt al poliţiei din Geneva pentru AFP.
 
Victima a fost condusă imediat la Serviciul de urgenţe din Geneva, după care a fost transportată cu elicopterul la Centrul de arşi grav de la Lausanne, însă a murit din cauza rănilor joi după-amiaza. Bărbatul nu a putut să fie identificat.


×
Parteneri
Coldea, prima reacție după ce a fost pus sub control judiciar
x close