O poză a Melaniei Trump stârnește numeroase controverse

28 Ian 2017   •   14:01
O poză a Melaniei Trump stârnește numeroase controverse Foto: Facebook

Apariţia Melaniei Trump pe coperta ediţiei pentru luna februarie a revistei Vanity Fair Mexic a stârnit un val de nemulţumiri, notează cotidianul The Telegraph.

Vanity Fair Mexic, care a prezentat noua copertă a revistei imediat după ce preşedintele american Donald Trump a semnat un ordin executiv de iniţiere a construirii zidului la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, a fost criticată dur în mediul online.  

În fotografia folosită de publicaţia mexicană, reluată din numărul din aprilie 2016 al revistei GQ, Melania Trump apare ţinând o furculiţă deasupra unui bol plin cu bijuterii - o imagine discordantă cu ţara în care aproape jumătate din populaţie se confruntă cu sărăcia.

„Este o lipsă de sensibilitate din partea editorului“, a spus Guadalupe Loaeza, autoare mexicană, potrivit The Guardian. „Am început să citesc asta şi nu am reuşit să termin. Nu am vrut să ştiu nimic despre soţia principalului inamic al ţării noastre“, a adăugat ea.  

Postarea Vanity Fair Mexic a stârnit, pe Twitter, numeroase comentarii. „Cea mai proastă coordonare din istoria editorială“ şi „totală lipsă de fineţe“ au fost doar câteva dintre aprecierile primite de publicaţie, notează News.ro.


 

Parteneri
x close