Antena 3 CNN Externe O profesoară a fost arestată, după ce a fumat în avion şi a ţinut un discurs anti-american (VIDEO)

O profesoară a fost arestată, după ce a fumat în avion şi a ţinut un discurs anti-american (VIDEO)

O profesoară a fost arestată, după ce a fumat în avion şi a ţinut un discurs anti-american (VIDEO)
18 Mar 2015   •   17:28

O profesoară de sociologie, suplinitoare în cadrul Universităţii Penn State, spune că nu înţelege de ce discursul său din avion, referitor la relaţiile politice dintre SUA şi Venezuela, a dus la evacurea ei din cabina de zbor.

Karen Halnon este acuzată de "conduită huliganică în timpul zborului şi provocarea unei breşe de securitate printr-un discurs nepotrivit".

Mai mult, aşa cum se vede în imaginile postate pe You Tube, femeia îşi aprinde o ţigară în timpul unui zbor între Nicaragua şi Miami.
După ce trage tacticos câteva fumuri, Halnon ascunde chiştocul într-un pahar de hârtie, iar când este avertizată de însoţitoare de bord, ea dă vina pe pasagerul de lângă ea.

Căpitanul aeronavei a anunţat imediat autorităţile americane, iar femeia a fost reţinută de poliţişti după aterizarea în Miami. Judecătorii au decis ca ea să fie eliberată pe cauţiune, urmând ca ulterior să fie judecată pentru faptele sale.

Halnon locuieşte la periferia oraşului Philadelphia. Ea se plânge într-un email amplu că a fost tratată necuvincios în timpul zborului şi că tot ce a făcut a fost să îşi exprime opinia faţă de poziţia ostilă a Statelor Unite în raport cu Venezuela.

 

×
Subiecte în articol: SUA Venezuela
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close