Antena 3 CNN Externe O româncă de 22 ani este noua Miss Bikini - VIDEO

O româncă de 22 ani este noua Miss Bikini - VIDEO

O româncă de 22 ani este noua Miss Bikini - VIDEO
Sursa foto: Miss Bikini
30 Mai 2010   •   18:59

Frumuseţea româncelor a fost demonstrată şi apreciată la un concurs mai... exotic. Diana Irina Boancă, o româncă de 22 de ani a câştigat concursul Miss Bikini din China după ce a învins concurente din 63 de ţări.

După numeroase probe şi zile întregi de pregătiri, juriul a decis că reprezentanta României merită să fie încoronată Miss Bikini World. Competiţia a fost foarte strânsă până în ultimul moment.

Criteriile pe care juriul s-a bazat au fost entuziasmul concurentelor, graţia lor şi bineînţeles un corp care să arate perfect în bikini. Românca le-a avut pe toate.

Diana Boancă este studentă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj şi a câştigat titlul în faţa a 63 de concurente din toată lumea. În vârstă de 22 de ani tânăra se mândreşte cu măsuri ce se apropie de cele ideale - 90/63/93, are un metru şi 78 de centimetri şi 57 de kilograme.

Competiţia s-a desfăşurat în provincia chineză Hainan şi a durat numai puţin de 10 zile. Înainte de a ajunge la Hainan însă, concurentele au vizitat Beijingul, Marele Zid Chinezesc şi au pozat pentru Turneul de Tenis din China.



Antena 3




×
Subiecte în articol: miss bikini China corp competitie masuri
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close