Antena 3 Externe Oamenii de știință din China avertizează: Coronavirusul este doar începutul

Oamenii de știință din China avertizează: Coronavirusul este doar începutul

26 Mai 2020   •   22:44
Oamenii de știință din China avertizează: Coronavirusul este doar începutul
Sursa foto: Pixabay.com

Oamenii de știință din China avertizează că pandemia de coronavirus ar putea fi doar începutul, dacă nu se face un efort global pentru a preveni infecții asemănătoare.

Specialista în boli infecțioase cu transmitere de la lilieci, Shi Zhengli, este de părere că prevenția este cea mai bună modalitate de protecție împotriva virușilor: „Dacă dorim să împiedicăm o nouă epidemie de boli infecțioase, trebuie trebuie să aflăm în prealabil despre virușii purtați de animalele sălbatice”, a declarat specialista. 

„Dacă nu studiem virușii, cel mai probabil ne vom mai izbi de o altă epidemie”, a adăugat Shi Zhengli, care este poreclită „femeia liliac” datorită specializări în trasmitearea de boli infecțioase de la lilieci la oameni. 

Laboratul din Wuhan condus de Shi Zhengli a fost suspectat că ar fi locul de unde a pornit coronavirusul, scrie Fox News. Specialista a negat zvonurile, susținând că laboratorul studia alți viruși. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close