Antena 3 CNN Externe Oficial brazilian: Resturile găsite în Atlantic nu aparţin avionului Airbus dispărut luni

Oficial brazilian: Resturile găsite în Atlantic nu aparţin avionului Airbus dispărut luni

Oficial brazilian: Resturile găsite în Atlantic nu aparţin avionului Airbus dispărut luni
Sursa foto: avion airbus
05 Iun 2009   •   09:03

Turnura interesantă în cazul AirBus-ului dispărut de pe radare luni. Resturile recuperate de Marina braziliană din Oceanul Atlantic nu aparţin avionului Air France 447. Informaţia a fost făcută publică de un purtător de cuvânt din aviaţia braziliană. Declaraţia nu a fost comentată de reprezentanţii companiei aeriene franceze sau de alţi oficiali. În consecinţă, cauzele producerii tragediei aviatice rămân în continuare învăluite în mister.

Mai mulţi experţi şi oficiali din Franţa au avertizat că, cel mai probabil, cutiile negre ale avionului nu vor fi găsite niciodată. Recuperarea acestora ar fi ajutat la stabilirea cauzelor producerii tragediei.

Serviciile de informaţii şi analiştii pe probleme de securitate care monitorizează grupările extremiste au dat asigurări că nimic nu pare să sugereze că un atentat ar fi fost la originea prăbuşirii avionului Air France în Atlantic. Această variantă este susţinută şi de oficialii francezi.

Şansele de mai găsi vreun supravieţuitor sunt inexistente. Prezent la o slujbă religioasă organizată în memoria victimelor tragediei aeriene, ministrul francez de externe Bernard Kouchner a subliniat acest trist adevăr.

Oficialii au promis să facă publică orice informaţie referitoare la cursul desfăşurării anchetei.

Din ce în ce mai mulţi experţi în aviaţie susţin că avionul Airbus A330 s-a dezintegrat în aer. Tragedia de luni a avut un impact puternic în ochii opiniei publice. Mulţi oameni au hotărât să-şi anuleze călătoriile cu avionul, de teama producerii unei alte catastrofe.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Airbus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close