Antena 3 CNN Externe Omagiu din închisoare pentru Michael Jackson: 1.500 de prizonieri s-au antrenat pentru un dans sincron (VIDEO)

Omagiu din închisoare pentru Michael Jackson: 1.500 de prizonieri s-au antrenat pentru un dans sincron (VIDEO)

Omagiu din închisoare pentru Michael Jackson: 1.500 de prizonieri s-au antrenat pentru un dans sincron (VIDEO)
26 Ian 2010   •   23:01

1.500 de prizonieri dintr-o închisoare filipineză s-au antrenat pentru un dans sincron, pe mai multe melodii care ar fi fost incluse în turneul "This is It" al regretatului megastar Michael Jackson. Deţinuţii nu sunt însă la prima încercare de acest fel. Ei au devenit cunoscuţi în toată lumea în 2007, când au dansat pe ritmurile hitului "Thriller".

Travis Payne, unul dintre coregrafii megastarului, împreună cu doi dintre dansatorii regretatului artist, i-au pregătit pe cei 1.500 de prizonieri. Timp de trei zile, i-au învăţat mişcările pe care însuşi megastarul le-ar fi prezentat în cadrul turneului "This is It".

Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, mai ales că prizonierii filipinezi nu sunt la prima încercare de acest fel. În 2007, ei au dansat sincron pe celebrul "Thriller". Imaginile au fost postate pe YouTube, iar deţinuţii au devenit faimoşi peste noapte. Filmuleţul cu dansul lor a fost vizionat de peste 10 milioane de oameni.

De altfel, cursurile de dans fac parte din programul de reabilitare al deţinuţilor filipinezi din insula Cebu. De marţi, documentarul "Michael Jackson's This is it", care cuprinde secvenţe înregistrate în timpul repetiţiilor pentru turneu, va fi disponibil pe DVD şi Blu-Ray.



Antena 3


×
Subiecte în articol: deținuti michael jackson
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close