Antena 3 CNN Externe Omul de afaceri care îi furniza dame de companie lui Berlusconi, arestat

Omul de afaceri care îi furniza dame de companie lui Berlusconi, arestat

Omul de afaceri care îi furniza dame de companie lui Berlusconi, arestat
Sursa foto: fete
20 Sep 2009   •   20:27

Noi informaţii referitoare la scandalul sexual în care este implicat Silvio Berlusconi. Omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, cel care aducea dame de companie la petrecerile organizate de premier, a fost arestat, informează The Telegraph.

Omul de afaceri, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în localitatea Bari, în cadrul unei operaţiuni de amploare a poliţiei italiene. Se pare că Tarantini încerca să iasă ilegal din Italia.

Omul de afaceri este acuzat de trafic de droguri. ?Gianpaolo Tarantini a fost arestat din cauza unei suspiciuni de trafic de droguri. De asemenea, exista riscul ca el să fugă din ţară ?, a declarat procurorul Antonio Laudati.

Gianpaolo Tarantini este un apropiat al lui Berlusconi. Potrivit uneia dintre femeile care au luat parte la petrecerile premierului, Tarantini i-a oferit bani pentru a participa la eveniment.

Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close