x close

Operaţiunea "la revedere". Trei hoţi români, care salutau după fiecare jaf, prinşi în Italia

de M.Z.    |    15 Mar 2015   •   14:47
Operaţiunea "la revedere". Trei hoţi români, care salutau după fiecare jaf, prinşi în Italia 418 Foto: plus.google.com

Trei hoţi români care au comis peste 40 de jafuri în Italia au fost prinşi şi vor da socoteală pentru atacurile soldate cu pagube de peste 1,5 milioane de euro. 

 
Cei trei români erau faimoşi în Italia pentru că, după fiecare jaf, salutau în faţa camerelor de supraveghere. Şi poliţiştii italieni le-au dat replica: au numit capturarea lor operaţiunea "la revedere".
 
Românii au fost însă greu de prins. Banda acţiona extrem de rapid, un jaf dura doar patru minute, iar de fiecare dată, poliţiştii ajungeau prea târziu. Când verificau camerele de supraveghere din zonă, descopereau, de fiecare dată, că românii salutau la plecare. 
 
Banda acţiona în nordul Italiei. Hoţii, cu vârstele de 34, 36 şi respectiv 40 de ani, locuiau în Torino, dar au dat spargeri în alte 19 localităţi din regiune. Doi dintre ei comiteau jaful, iar cel de-al treilea îi aştepta în maşină. 
 
În total, într-un an, au fost 47 de jafuri, care vizau depozite, iar paguba a fost estimată la 1,5 milioane euro. 
 
Abia zilele trecute au reuşit anchetatorii italieni să dea de urma celor trei. Românii au fost arestaţi la Torino şi urmează să fie judecaţi în Italia.

Citeşte mai multe despre:

hoti italia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati