Antena 3 CNN Externe Palatul Buckingham, despre posibila implicare a Prinţului Andrew într-un SCANDAL SEXUAL: "Acuzaţiile sunt false şi neîntemeiate"

Palatul Buckingham, despre posibila implicare a Prinţului Andrew într-un SCANDAL SEXUAL: "Acuzaţiile sunt false şi neîntemeiate"

Palatul Buckingham, despre posibila implicare a Prinţului Andrew într-un SCANDAL SEXUAL: "Acuzaţiile sunt false şi neîntemeiate"
Sursa foto: Foto: www.capitalfm.co.ke
de M.Z.    |    04 Ian 2015   •   17:27
Palatul Buckingham a dat duminică o nouă dezminţire categorică în privinţa acuzaţiilor de abuz sexual ce îl vizează pe Prinţul Andrew, în speranţa de a dezamorsa un scandal extrem de neplăcut pentru familia regală britanică, scandal care se află pe prima pagină a tuturor cotidianelor britanice.
 
"Acuzaţiile sunt false şi neîntemeiate", se arată într-un nou comunicat al Casei regale britanice, în care aceasta "neagă categoric faptul că ducele de York ar fi avut vreo formă de contact sau relaţie sexuală" cu femeia care îl citează pe Prinţul Andrew în cadrul unei plângeri depuse în SUA, informează Agerpres.
 
Palatul Buckingham a precizat deja vineri că "orice acuzaţie, conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră, este categoric falsă".
 
Numele Prinţului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost citat într-o plângere depusă în SUA de o femeie care afirmă că a fost forţată, pe când era minoră, să "întreţină relaţii sexuale" cu ducele de York la Londra, New York şi în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore.
 
Femeia, cunoscută doar sub pseudonimul "Jane Doe #3", susţine că a acţionat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Prinţului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close