Antena 3 CNN Externe Panică pe un aeroport, după ce o femeie a făcut o criză de nervi din cauza unui bilet de avion, în Mexic

Panică pe un aeroport, după ce o femeie a făcut o criză de nervi din cauza unui bilet de avion, în Mexic

O femeie şi-a pierdut cumpătul şi distrus mai multe bunuri aparținând unei companii aeriene, după ce plata pentru biletul său de zbor a declanșat o problemă de securitate pe un aeroport din Mexic. Imaginile au devenit virale pe internet.

Panică pe un aeroport, după ce o femeie a făcut o criză de nervi din cauza unui bilet de avion, în Mexic
Sursa foto: Captură video Twitter
de Claudia Popovici    |    10 Iul 2023   •   21:20

Incidentul a avut loc pe aeroportul internațional din Mexico City, acolo unde o femeie a avut o criză de nervi şi a început să distrugă mai multe bunuri.

Totul după ce i s-a spus că biletul de avion pe care urma să-l achiziționeze avea ceva probleme. Mai exact, femeia a început să arunce cu monitoare, scanere și alte aparate, după ce un angajat al companiei i-a spus că există o problemă cu rezervarea biletului, conform New York Post.

Scena a fost filmată de ceilalți pasageri şi a devenit virală pe reţelele sociale.

Urmare incidentului, compania aeriană vizată de atacul femeii a explicat:

„O pasageră a reacționat violent când a fost înștiințată că trebuie să finalizeze achiziția zborului ei. Se pare că doamna a încercat să facă plata cu mai multe carduri de credit fără succes, determinând sistemul nostru de prevenire a fraudelor să emită o alertă de securitate”, a transmis compania aeriană, potrivit sursei citate. 

Acum femeia, în vârstă de 56 de ani s-a ales cu două acuzații, una pentru că  a deteriorat patru monitoare de computer și patru scanere portabile de coduri de bare, şi alta pentru tulburarea liniștii din aeroport.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close