Antena 3 Externe Panică în Paris, după găsirea unui pachet suspect într-un autobuz: Două persoane au fost arestate

Panică în Paris, după găsirea unui pachet suspect într-un autobuz: Două persoane au fost arestate

30 Mai 2017   •   23:25
Panică în Paris, după găsirea unui pachet suspect într-un autobuz: Două persoane au fost arestate
Sursa foto: Foto: Twitter

Update: Două persoane au fost arestate marţi seară după descoperirea unui pachet suspect într-un autobuz care are traseul în arondismentul XIV din Paris, informează Xinhua, citat de Agerpres.

O operaţiune a poliţiei era în desfăşurare în cartierul Gobelins din arondismentul XIV din Paris, a relatat cotidianul francez Le Figaro, care a precizat că respectivul cartier a fost blocat în totalitate de către poliţie, în timp ce staţia de metrou Les Gobelins a fost închisă din motive de securitate.

În schimb, prefectura poliţiei din Paris, contactată de France Info, a explicat că este vorba despre trei tineri, nu de doi, "care au refuzat să se supună controlului", după care "au proferat ameninţări" cum că "vor avea grijă ca autobuzul să facă bum".

Forţele de ordine au intervenit "din precauţie" şi verificările sunt în curs, însă prefectura poliţiei a anunţat că se pare că cei trei indivizi nu sunt altceva decât "delincvenţi de drept comun".

Știre inițială: Autorităţile franceze au lansat marţi seara o operaţiune masivă, după descoperirea unui pachet suspect într-un autobuz din arondismentul al 14-lea din Paris. De asemenea, presa internaţională vorbeşte despre o posibilă dejucare a unui atentat terorist, în care mai mulţi tineri plănuiau să arunce în aer un autobuz din capitala franceză, relatează RT, scrie News.ro.

Poliţiştii parizieni au ridicat bariere într-o intersecţie din arondisementul al 14-lea, iar motive de securitate au dus la închiderea staţiei de metrou Gobelins.

De asemenea, trei tineri au refuzat să se supună ordinelor venite din partea autorităţilor şi au început să-i ameninţe pe poliţişti că vor arunca în aer un autobuz din Paris.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close