Antena 3 CNN Externe Papa Francisc condamnă explozia de la biserica din Egipt, de Florii: ”Mă rog pentru cei morți și pentru victime”

Papa Francisc condamnă explozia de la biserica din Egipt, de Florii: ”Mă rog pentru cei morți și pentru victime”

Papa Francisc condamnă explozia de la biserica din Egipt, de Florii: ”Mă rog pentru cei morți și pentru victime”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Apr 2017   •   14:59

Papa Francisc, care urmează să efectueze o vizită în Egipt luna aceasta, a condamnat, duminică, explozia care a ucis cel puţin 25 de persoane şi a rănit 60 într-o biserică coptă în Delta Nilului

''Mă rog pentru cei morţi şi pentru victime. Fie ca Domnul să convertească inimile oamenilor care seamănă teroare, violenţă şi moarte şi chiar şi inimile celor care produc şi fac trafic cu arme'', a spus el la sfârşitul liturghiei din Duminica Floriilor, în faţa a zeci de mii de oameni adunaţi în Piaţa Sf. Petru, relatează Reuters. 

Suveranul Pontif a transmis ''cele mai profunde condoleanţe'' tuturor egiptenilor şi şefului Bisericii Copte, care urmează să fie una dintre gazdele sale în timpul vizitei din 28-29 aprilie. 

Explozia de duminică din Egipt a fost ultimul atac asupra unei minorităţi religioase tot mai vizate de către militanţii islamişti.

Tragedie în ziua de Florii. O nouă explozie s-a produs la biserica din Egipt: Cel puţin 25 de morți și peste 60 de răniţi - FOTO și VIDEO

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Papa Francisc Egipt biserica
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close