Antena 3 CNN Externe Pastila din filmul "Limitless" EXISTĂ. Un important broker de pe Wall Street o consumă: "Totul era foarte clar"

Pastila din filmul "Limitless" EXISTĂ. Un important broker de pe Wall Street o consumă: "Totul era foarte clar"

Pastila din filmul "Limitless" EXISTĂ. Un important broker de pe Wall Street o consumă: "Totul era foarte clar"
de O.P.    |    02 Apr 2013   •   12:51

Se pare că filmul Limitless, care a avut un succes uriaş la boxoffice, este bazat pe realitate. Pastila minune, care oferă celui care o înghite momente de concentrare maximă, chiar există.

Pastila se comercializează pe internet şi este cunoscută şi sub denumirea de "Viagra pentru creier". Peter Borden, un broker de pe Wall Street, a încercat-o şi a declarat ulterior: "Ziua lucram la bursă, era o activitate intensă şi îmi trebuia concentrare maximă, iar noaptea lucram la un software pe care voiam să îl dezvolt eu. Aşa că în momentul în care am auzit de existenţa acestei pastile am comandat-o imediat. În momentul în care curierul mi-a adus-o la uşă, am luat o pastilă. După 15 minute am simţit o linişte şi o putere de concentrare maximă.

Îmi auzeam clar şi limpede gândurile şi am reuşit să termin într-un timp record ceea ce mă apucasem să fac. Nu mai simţeam nevoia să fac pauze atât de dese, nu eram agitat sau nervos şi nu mai făceam greşeli".

Modafinilul este substanţa pe baza căreia s-a creat acest medicament. Medicii spun că nu se cunosc încă efectele adverse ale folosirii pe termen lung ale acestui medicament.





×
Subiecte în articol: pastile
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close