Antena 3 CNN Externe Pățania unei tinere influencer din SUA, care a mâncat 48 de stridii la prima întâlnire: "Iubitule, m-ai invitat să ieșim, eu o să mănânc"

Pățania unei tinere influencer din SUA, care a mâncat 48 de stridii la prima întâlnire: "Iubitule, m-ai invitat să ieșim, eu o să mănânc"

O celebră tânără influencer din Statele Unite s-a filmat în timp ce a mâncat o porție de 48 de stridii, într-un restaurant. Femeia se afla la o primă întâlnire cu un bărbat, iar reacția acestuia a fost una complet neașteptată.

Pățania unei tinere influencer din SUA, care a mâncat 48 de stridii la prima întâlnire: "Iubitule, m-ai invitat să ieșim, eu o să mănânc"
Sursa foto: TikTok/ EquanaB
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2023   •   21:03

Pe numele său de pe Tiktok, Equana, s-a întâlnit cu un pretendent la un restaurant care se laudă cu "cele mai proaspete stridii", notează publicația locală Atlanta Black Star. 

Bărbatul la a cărei invitație a dat curs era un admirator, cunoscut pe internet, care o curta de săptămâni întregi.

"Astăzi m-am plictisit și am avut ceva timp", a spus ea, în videoclip.

Equana le-a împărtășit, mai departe, urmăritorilor săi că restaurantul are o ofertă specială marțea, de 15 dolari pentru o duzină de stridii. Așa că a decis să se răsfețe.

"Au primit cele mai bune... stridii din Atlanta", a spus ea, înainte de a înghiți patru platouri cu fructe de mare în sos Tabasco.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

În momentul în care a venit cea de-a patra porție, bărbatul cu care ieșise la întâlnire începusă să o privească ciudat, după cum a povestit tânăra.

"Nu mi-a păsat. Mi-am zis: iubitule, m-ai invitat să ieșim, eu o să mănânc", a continuat ea.

Equana a comandat și câteva cocktail-uri, plăcintă cu crab și cartofi, dar apoi și-a dat seama că bărbatul cu care ieșise la întâlnire nu s-a mai întors de la baie. În cele din urmă, a înteles că bărbatul a lăsat-o să își achite singură nota de plată.

"Au trecut 10, 20, 30 de minute", și-a amintit Equana.

Influencerița s-a revoltat și i-a trimis pretendentului un mesaj în care i-a cerut explicații pentru gestul său. Bărbatul a susținut că el a invitat-o la o băutură și nu se aștepta ca ea să comande atât de multă mâncare. El s-a oferit să achite băuturile, după cum arată o captură de ecran de pe pagina de socializare a Equanei.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close