Antena 3 CNN Externe Patrizia D'Addario: Berlusconi ştia că sunt damă de companie

Patrizia D'Addario: Berlusconi ştia că sunt damă de companie

Patrizia D'Addario: Berlusconi ştia că sunt damă de companie
Sursa foto: Patrizia D'Addario
02 Oct 2009   •   22:21

Petrecerile lui Silvio Berlusconi au fost cât se poate de reale. A spus-o chiar dama de companie Patrizia D'Addario, una dintre cele care au participat la orgiile premierului italian. Declaraţia acesteia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat televiziunii publice RAI 2.

Patrizia D'Addario, care susţine că s-ar fi culcat cu Berlusconi, a precizat cã prim-ministrul ştia că este damă de companie, relatează telegraph.co.uk. Ea spune cã a întreţinut raporturi sexuale cu acesta în luna noiembrie a anului trecut la sfârşitul petrecerii care a avut loc la vila sa din Roma.

?Premierul ştia cã sunt damă de companie. Am petrecut o noapte întreagă cu el [...]?, a declarat Patrizia D'Addario. Ea a precizat că a luat parte la douã astfel de petreceri în care bărbaţii erau depăşiţi numeric de femei tinere îmbrăcate în rochii negre.

Printre invitaţii de la aceste peteceri s-au numărat Gianpaolo Tarantini, un om de afaceri din Bari, care a ?recrutat? 30 de modele şi actriţe pentru petrecerile private ale lui Berlusconi, şi care este investigat pentru proxenetism şi trafic cu cocaină.

?Mie mi s-a părut că mă aflu într-un harem?, a spus D'Addario, în vârstã de 42 de ani.

Silvio Berlusconi a recunoscut faptul că nu este ?un sfânt?, însă a precizat cã nu-şi aminteşte de Patrizia D'Addario şi insistã că nu a plătit pentru sex.

La petrecerile premierului italian a participat şi Ioana Vişan, o româncă despre care omul de afaceri italian spune că devenise chiar dama de companie preferată a demnitarului italian.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close