Antena 3 CNN Externe Paul Ryan: Acest moment este crucial în viaţa naţiunii noastre. Vom restaura măreţia SUA

Paul Ryan: Acest moment este crucial în viaţa naţiunii noastre. Vom restaura măreţia SUA

Paul Ryan: Acest moment este crucial în viaţa naţiunii noastre. Vom restaura măreţia SUA
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
11 Aug 2012   •   18:39

Paul Ryan, ales ca partener de cursă de către candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney, a promis sâmbătă, la Norfolk (Virginia), să "restaureze măreţia" Statelor Unite în cazul în care cei doi vor fi aleşi preşedinte şi vicepreşedinte ai Statelor Unite, relatează AFP.
   
"Vom restaura măreţia acestei ţări", a declarat Ryan în cadrul primului său discurs pronunţat în calitate de candidat la postul de vicepreşedinte, după ce a fost prezentat că către Mitt Romney drept un "lider intelectual al partidului republican".
   
Candidatul republican l-a ales ca partener de cursă pentru Casa Albă pe acest reprezentant al statului Wisconsin (nord), în vârstă de 42 de ani, punând capăt speculaţiilor asupra identităţii potenţialului său vicepreşedinte, în cazul unei victorii în alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie.
   
"Acest moment este crucial în viaţa naţiunii noastre şi este absolut vital ca noi să alegem omul potrivit pentru a readuce America la prosperitate şi măreţie. Acest om se află alături de mine, numele său este Mitt Romney şi el va fi viitorul preşedinte al Statelor Unite ale Americii", a declamat Ryan în primul său discurs susţinut în portul Norfolk, cu faţa spre USS Winsconsin, o veche navă de război.
   
Paul Ryan a devenit unul dintre aleşii republicani cei mai influenţi în Camera Reprezentanţilor, preluând la începutul lui 2011 conducerea foarte influentei Comisii pentru Buget şi atacând unul dintre dosarele cele mai conflictuale cu democraţii, şi anume datoria uriaşă a Statelor Unite.
   
Sâmbătă, el nu a pierdut ocazia să denunţe politicile preşedintelui Barack Obama. "Şomajul important, veniturile în scădere şi datoria zdrobitoare constituie noua normă. Acesta este rezultatul unor politici greşite", a apreciat el.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close